به گزارش #روابط_عمومی_معاونت_درمان؛ به مناسبت هفته ملی دیابت و با هدف ارتقای دانش کارشناسان تغذیه و بهبود کیفیت خدماترسانی به بیماران، کارگاه آموزشی تازههای تغذیه در دیابت برگزار شد.
این نشست تخصصی با حضور جمعی از کارشناسان تغذیه واحدهای درمانی استان به همت معاونت درمان برنامهریزی و روز یکشنبه ۹ آذرماه ۱۴۰۴ در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار گردید. هدف اصلی این دوره، بهروزرسانی اطلاعات علمی شرکتکنندگان جهت ارائه مشاورههای دقیقتر و کارآمدتر به بیماران دیابتی عنوان شده است.
در این کارگاه آموزشی، آقای علاقی و خانم قوانلو به عنوان مدرسین دوره، ضمن تشریح جدیدترین دستاوردهای علمی، سرفصلهای زیر را مورد بحث و آموزش قرار دادند:
🔸آموزش اصول صحیح شمارش و مصرف کربوهیدرات و آشنایی کاربردی با شاخص گلیسمی (نمایه قندی) مواد غذایی.
🔹نحوه تنظیم برنامه غذایی بیمار متناسب با نوع و دوز داروهای کاهنده قند خون دریافتی.
🔸بررسی و مرور مقالات اخیر جهان در زمینه مواد غذایی موثر در کنترل قند خون
دفعات مشاهده: 101 بار |
دفعات چاپ: 50 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر