با عنایت به پیش رو داشتن روز فرهنگ عمومی، و لزوم نهادینه کردن فرهنگ سلامت به عنوان یکی از مولفه های فرهنگ عمومی، همایش ارتقاء فرهنگ سلامت در شهرستان گرگان برگزار گردید.
این همایش با حمایت معاون بهداشتی دانشگاه، فرماندار و شورای سلامت شهرستان و همکاری موسسه فرهنگی هنری پیام سرو گلستان و با استقبال و مشارکت فعال نمایندگان شورای اسلامی، دهیاری، مشاورین و مراقبین مدارس و نیز همکاران مرکز بهداشت برگزار گردید
دکتر مزیدی رییس مرکز بهداشت شهرستان برلزوم همکاری و مشارکت شرکاء و محیط های حامی سلامت در پیشبرد اهداف ارتقاء سلامت تاکید کرد.
در ادامه دکتر صداقت، معاون فنی مرکز بهداشت استان ضمن تاکید بر اهمیت اصل پیشگیری، در خصوص لزوم ارتقاء دانش و آگاهی جامعه و نیز تغییر در نگرش جامعه نسبت به امر مهم بهبود شیوه زندگی سالم سخنانی ایراد نمود.
در حاشیه این همایش، مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت گرگان، در گفتگو با خبرنگار واحد خبر سیمای گلستان، اهمیت نهادینه کردن فرهنگ سلامت رابه عنوان یکی از مولفه های مهم فرهنگ عمومی و لزوم همکاری بین بخشی در این خصوص را تاکید نمود.
شایان ذکر است نظر به مناسبت های بهداشتی اخیر و نیز گروه هدف مورد نظر؛ پیشگیری از بیماری سل، سلامت روان، سلامت دانش آموزان و نیز تغذیه سالم از محورهای اصلی این همایش بودند.
در پایان همایش نیز جوایزی به تعدادی از شرکت کنندگان که بیشترین پاسخ دهی صحیح به سوالات مسابقه علمی همایش داشتند اهدا گردید.
![]() |
|