جلسه آموزشی با عنوان عوارض ناشی از مصرف جوش شیرین در نان و نحوه صحیح پخت نان در محل فرمانداری شهرستان آق قلا جهت نانوایان برگزار گردید. در ابتدای جلسه جناب آقای حاجی گلدی کر فرماندار محترم شهرستان به مشکلات موجود در نانوایی ها و نیز لزوم آموزش مداوم آنان اشاره و بر حذف جوش شیرین و استفاده از آرد حاوی سبوس در پخت نان تأکید نمودند. دکتر علیرضا کمال غریبی رییس مرکز بهداشت شهرستان ضمن بیان مضرات استفاده از جوش شیرین آن رایک ماده شیمیایی قلیایی دانستند که باعث قلیایی شدن نان می شود و محیط معده با خوردن نان حاوی جوش شیرین قلیایی شده و اسید معده خنثی می شود و نمی تواند کار هضم را به درستی انجام دهد،در نتیجه افراد دچار ورم معده، زخم معده شده و همچنین اختلال در جذب آهن، کلسیم و روی اتفاق می افتد. در ادامه کارشناس کنترل و نظارت بر مواد غذایی شبکه در خصوص نحوه صحیح پخت نان و مراحل لازم و ضروری جهت آماده سازی خمیر و مزایای الک نمودن آرد و نیز استراحت اولیه و ثانویه خمیر مطالب خود را بیان نمودند. در خاتمه جلسه با سخنرانی آقای دلیجه بخشدار محترم شهرستان به پایان رسید.دراین جلسه اکثر متصدیان از تعداد167 نفرمتصدی نانوایی شهرستان حضور داشتند. در حال حاضرتعداد111نانوایی در سطح روستاها وتعداد56 نانوایی درمنطقه شهری مشغول فعالیت هستند.